teskon+SODEX | 17-20 Nisan 2019

14. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ TASLAK PROGRAMI YAYIMLANDI

Teskon 2019 için 17-20 Nisan tarihlerinde İzmir’de buluşalım...


14. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi’nin taslak programı belirlendi. “Mekanik Tesisatta Gerçekler ve Gelecek” ana teması ile düzenlenen Teskon 2019’da hakem değerlendirmeleri sonucundan sempozyum, seminer ile bilimsel ve teknik oturumlarda toplam 188 bildiri sunulmak üzere programda yer aldı.  15 kursun düzenleneceği Teskon 2019’da panel, forum ve sosyal etkinlikleriyle birlikte yoğun bir program katılımcıları bekliyor. Tesisat mühendisliği alanında çalışan tüm meslektaşlarımızı Teskon 2019’a katılmaya davet ediyoruz.

Teskon 2019 taslak programı için tıklayınız…



KONGRE VE KURSLARA KAYIT İÇİN GEÇ KALMAYIN

Teskon 2019 kapsamında bu yıl 15 kurs düzenlenecek. Kurslar, yeterli katılım sağlanması durumunda açılacaktır ve katılımcı sayısı salon kapasiteleri ölçeği ile sınırlıdır, bu da erken kaydı zorunlu kılmaktadır. Lütfen kayıt öncesinde Kongre Sekretaryası ile iletişime geçerek kurs doluluğu ile ilgili bilgi aldıktan sonra işleminizi gerçekleştirin. Kayıt için formda ilgili alanları doldurarak ödeme kaydınızla birlikte Kongre Sekretaryasına başvurmanız durumunda işleminiz kayda alınacaktır.

Başvuru ve kayıtlara ilişkin bilgi için tıklayınız…



SEKTÖR BULUŞMASI TESKON, YOĞUN BİR PROGRAMLA GERÇEKLEŞECEK

14. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi’nin taslak programının yayımlanmasının ardından Teskon 2019 Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Güngör’ün görüşlerini sizinle paylaşıyoruz.

Devamı için tıklayınız…

yukarı